domingo, 16 de enero de 2011

FIN DE SEMANA

Descanso total el viernes, que no es que me siente bien, ni nada.. :-)
Sábado 1h30 de rodillo, por la tarde, al llegar del viaje

Domingo: uffffff. Empiezo el día con muuchas ganas de entrenar! Hace un día precioso y siguen las temperaturas primaverales. Tanto que se puede ir de corto corriendo y poco abrigada en la bici..
Dia de transición, para recuperar los dos días anteriores.. 2h de bici a ritmo altito y 1h30 de carrera a pie, con mucha subida
Acabo bien, con dolor de lumbar que llevo arrastrando desde hace algunos días.. pero ya se me pasará
Tarde cansadita..pero pensando en lo que me espera esta semana!!
Son días en los que es importantisimo descansar y comer bien. Sin olvidar la suplementación

5 comentarios:

  1. Qué buenos entrenos...felicidades por la constancia y las ganas que le pones!

    ResponderEliminar
  2. si no és demanar molt, a principi de temporada com és ara, que la càrrega és força alta, quin tipus de suplementació fa falta? salutacions i fins aviat

    ResponderEliminar
  3. Gracias Iolanda.. la verdad es que si, son duros, pero disfruto mucho!
    Anónimo, depeén de cada persona. necessitaria analítica de sang, entrenos i dieta que fas per poder-te aconsellar..Antioxidants, i algun tipus d'aminoacid.. però depèn molt. jo prenc 6 o 7 coses.. i vaig variant segons les càrregues i alimentació que estigui seguint..

    ResponderEliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  5. Hola Sílvia, passo d'anònim a Enric. La meva dieta es centra amb una dieta equilibrada, migdia hidrats de carboni a partir de pasta d'espelta, arròs basmati barrejat amb verdura i proteina, pollastre o pavo generalment. El vespre, generalment, verdura o amanida amb peix. En períodes de més entrenament i curses em prenc CoenzimaQ10. A nivell d'analítiques els resultats són regulars. Què m'aconselles, seguir o provar bcaa o barreja de glutamina + aminoàcid essencial, gràcies per la comprensió i ajuda.

    ResponderEliminar